ART 21

Zajmujemy si臋 organizacj膮 wszelkiego rodzaju bankietów dla klientów instytucjonalnych i prywatnych. Organizujemy zarówno ekskluzywne gale, bankiety firmowe jak i imprezy masowe czy ma艂e ogrodowe przyj臋cia.
Ka偶de przyj臋cie jest inne i wymaga osobnej uwagi i osobnej wyceny. Do okre艣lenia pe艂nego kosztorysu cateringu, potrzebnych jest kilka podstawowych informacji, tj.:
-rodzaj bankietu (gala, bankiet, konferencja, plener, wesele, komunia itp.)
-forma bankietu: (stó艂 szwedzki, przyj臋cie zasiadane, wy艂膮cznie sama dostawa zamówionych potraw),
-ilo艣膰 osób,
-obs艂uga kelnerska,
-godziny us艂ugi,
-menu (dania ciep艂e, dania zimne, przek膮ski coctailowe, napoje zimne i gor膮ce, alkohol, desery),
-wsparcie techniczne (dekoracje tematyczne, dodatkowe sto艂y, krzes艂a, namioty, toalety, o艣wietlenie, muzyka)
-forma podania: (zastawa porcelanowa, jednorazowa)
-miejsce us艂ugi (okre艣lenie kosztów transportu)
W celu uzyskania oferty menu, prosimy
o kontakt z naszym biurem obs艂ugi.
wykonujemy:
-wigilie firmowe (smaczne menu 艣wi膮teczne)
-komunie, chrzciny (wyr臋czamy Panie domu od 偶mudnej pracy w kuchni)
-bankiety (dania gor膮ce i zimne, przek膮ski coctailowe, sa艂atki - KUCHNIA EUROPEJSKA oraz STO艁Y 艢WIATA tj. francuski, w艂oski, hiszpa艅ski, po艂udniowoameryka艅ski, azjatycki, afryka艅ski, rosyjski, niemiecki, polski).
-plenery (smaczny grill)
-konferencje (przerwy kawowe ze s艂odkim deserem)
-obs艂uga targów (szybkie i sprawne dostarczanie posi艂ków dla wystawców oraz eleganckie pocz臋stunki dla odwiedzaj膮cych)
-zestawy konferencyjne (po偶ywne kanapki i efektowne drobne przek膮ski)
-obs艂uga sto艂ówek pracowniczych
Ka偶de przyj臋cie jest inne i wymaga osobnej uwagi i osobnej wyceny. Do okre艣lenia pe艂nego kosztorysu cateringu, potrzebnych jest kilka podstawowych informacji, tj.:
-rodzaj bankietu (gala, bankiet, konferencja, plener, wesele, komunia itp.)
-forma bankietu: (stó艂 szwedzki, przyj臋cie zasiadane, wy艂膮cznie sama dostawa zamówionych potraw),
-ilo艣膰 osób,
-obs艂uga kelnerska,
-godziny us艂ugi,
-menu (dania ciep艂e, dania zimne, przek膮ski coctailowe, napoje zimne i gor膮ce, alkohol, desery),
-wsparcie techniczne (dekoracje tematyczne, dodatkowe sto艂y, krzes艂a, namioty, toalety, o艣wietlenie, muzyka)
-forma podania: (zastawa porcelanowa, jednorazowa)
-miejsce us艂ugi (okre艣lenie kosztów transportu)
W celu uzyskania oferty menu, prosimy
o kontakt z naszym biurem obs艂ugi.
wykonujemy:
-wigilie firmowe (smaczne menu 艣wi膮teczne)
-komunie, chrzciny (wyr臋czamy Panie domu od 偶mudnej pracy w kuchni)
-bankiety (dania gor膮ce i zimne, przek膮ski coctailowe, sa艂atki - KUCHNIA EUROPEJSKA oraz STO艁Y 艢WIATA tj. francuski, w艂oski, hiszpa艅ski, po艂udniowoameryka艅ski, azjatycki, afryka艅ski, rosyjski, niemiecki, polski).
-plenery (smaczny grill)
-konferencje (przerwy kawowe ze s艂odkim deserem)
-obs艂uga targów (szybkie i sprawne dostarczanie posi艂ków dla wystawców oraz eleganckie pocz臋stunki dla odwiedzaj膮cych)
-zestawy konferencyjne (po偶ywne kanapki i efektowne drobne przek膮ski)
-obs艂uga sto艂ówek pracowniczych
Strona internetowa: | www.catering.info.pl | |
Wizyt贸wka: | www.artfirmycateringowe.cateringwpolsce.pl | |
Adres e-mail: | biuro@catering.info.pl | |
Telefon: | tel.42 682 51 82 fax.42 682 51 82 | |
Ulica: | Wyszy艅skiego 86 | |
Kod i miasto: | 94-050 艁贸d藕 | |
Wojew贸dztwo: | 艁贸dzkie |
Dodatkowe zdj臋cia