Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
Kongres Szefów Kuchni 2016
(2016-03-18)

banner KSK 424x95.jpg

 


Największe merytoryczno - networkingowe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce


Zarządzanie pracą profesjonalnej kuchni to skomplikowane przedsięwzięcie. Wymagające nie tylko wirtuozerii w zakresie przygotowywania dań, znajomości diet, technik i panującej w gastronomii mody, ale także umiejętności w zakresie zarządzania zespołem, zakupami, magazynem, dostawami i finansami. W trakcie Kongresu eksperci HR, zakupów, negocjacji, finansów i logistyki podzielą się z Szefami Kuchni swoją wiedzą pokazując jak znane im metody i narzędzia można wykorzystać w pracy kuchni hotelowej, restauracyjnej lub cateringowej. Nie zabraknie także pokazów praktycznych oraz prezentacji nowości.

PROGRAM

 Networking
Wydaje się, że niektórzy ludzie biznesu mają zawsze szczęście. Bliższa analiza pokazuje, ze ludzie Ci zazwyczaj skutecznie pielęgnują kontakty i chętnie nawiązują nowe znajomości. Kontakty networkingowe opierają się na wzajemnym zaufaniu i poparciu. Dlatego nie zwlekaj i weź udział w dwóch moderowanych sesjach networkingowych, które odbędą się w trakcie Kongresu. Wątpisz czy uda Ci się nawiązać wartościowe kontakty? Pomożemy Ci w tym. Zadbamy byś został właściwie przedstawiony i nie stał samotnie w trakcie sesji networkingowych.

Wystąpienia i Panele Ekspertów
W części merytorycznej eksperci przedstawią zagadnienia związane z zarządzaniem zespołem, w tym motywowaniem i delegowaniem obowiązków, a także pracą w zespole; zagadnienia związane z zarządzaniem zapasami, zamówieniami, magazynami i logistyką; pojawią się także zawsze istotne aspekty zarządzania finansami w kuchni. Nie do przegapienia będzie wystąpienie dotyczące sposobów budowania marki osobistej, istotnej w rozwoju kariery Szefa Kuchni oraz vademecum skutecznych negocjacji.

Strefa Biznes
W Strefie zaprezentuje się około 100 dostawców. Obok sesji networkingowych i wymiany wiedzy merytorycznej będzie, więc też miejsce i czas na bliższe poznanie i szczegółowe rozmowy przy kawie z dostawcami usług reprezentującymi: - dostawcy napojów - dostawcy jedzenia - dostawcy półfabrykatów - dostawcy gotowych potraw - wydawnictwa - duże firmy poszukujące szefów kuchni - drobne urządzenia kuchenne tj. sous vide, kitchen aid, noże - środki czystości - ubrania robocze Szczególny nacisk kładziemy na zaprezentowanie w tej strefie pomysłów i rozwiązań innowacyjnych, które będą mogły służyć jako inspiracja w kolejnym sezonie.

Strefa Dostawców
Strefa Dostawców, to miejsce gdzie można spokojnie porozmawiać z dostawcami; zapoznać się z rynkowymi nowościami i nawiązać nowe handlowe relacje. Do zaprezentowania swoich możliwości zapraszamy dostawców z wymienionych poniżej obszarów.

- Żywność i napoje dla rynku HoReCa
- Sprzęt kuchenny
- Zastawa i dekoracje bufetów
- Środki czystości

Strefa Dostawców znajduje się pomiędzy Salą Plenarną, gdzie odbywa się część merytoryczna Kongresu i Strefą Networkingową.

Facebook

Kongres Szefów Kuchni 2016, Warszawa 12.10.2016

Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska
ul. Marsa 56/62
04-242 Warszawa



ef.png

Evential Sp. z o.o.
ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 31/33
00-379 Warszawa
tel: +48 608 377 700
E-mail: biuro@evential.pl
www.evential.pl

 

catering_rgb1.png


Partnerem Kongresu