Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
Największe merytoryczno - networkingowe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce 12 października w Warszawie
(2016-05-18)

banner KSK 424x95.jpg

 

ZarzÄ…dzanie pracÄ… profesjonalnej kuchni to skomplikowane przedsiÄ™wziÄ™cie. WymagajÄ…ce nie tylko wirtuozerii w zakresie przygotowywania daÅ„, znajomoÅ›ci diet, technik i panujÄ…cej w gastronomii mody, ale także umiejÄ™tnoÅ›ci w zakresie zarzÄ…dzania zespoÅ‚em, zakupami, magazynem, dostawami i finansami. W trakcie Kongresu eksperci HR, zakupów, negocjacji, finansów i logistyki podzielÄ… siÄ™ z Szefami Kuchni swojÄ… wiedzÄ… pokazujÄ…c jak znane im metody i narzÄ™dzia można wykorzystać w pracy kuchni hotelowej, restauracyjnej lub cateringowej. Nie zabraknie także pokazów praktycznych oraz prezentacji nowoÅ›ci.

Networking
Wydaje siÄ™, że niektórzy ludzie biznesu majÄ… zawsze szczęście. Bliższa analiza pokazuje, ze ludzie Ci zazwyczaj skutecznie pielÄ™gnujÄ… kontakty i chÄ™tnie nawiÄ…zujÄ… nowe znajomoÅ›ci. Kontakty networkingowe opierajÄ… siÄ™ na wzajemnym zaufaniu i poparciu. Dlatego nie zwlekaj i weź udziaÅ‚ w dwóch moderowanych sesjach networkingowych, które odbÄ™dÄ… siÄ™ w trakcie Kongresu. WÄ…tpisz czy uda Ci siÄ™ nawiÄ…zać wartoÅ›ciowe kontakty? Pomożemy Ci w tym. Zadbamy byÅ› zostaÅ‚ wÅ‚aÅ›ciwie przedstawiony i nie staÅ‚ samotnie w trakcie sesji networkingowych.

WystÄ…pienia i Panele Ekspertów
W części merytorycznej eksperci przedstawiÄ… zagadnienia zwiÄ…zane z zarzÄ…dzaniem zespoÅ‚em, w tym motywowaniem i delegowaniem obowiÄ…zków, a także pracÄ… w zespole; zagadnienia zwiÄ…zane z zarzÄ…dzaniem zapasami, zamówieniami, magazynami i logistykÄ…; pojawiÄ… siÄ™ także zawsze istotne aspekty zarzÄ…dzania finansami w kuchni. Nie do przegapienia bÄ™dzie wystÄ…pienie dotyczÄ…ce sposobów budowania marki osobistej, istotnej w rozwoju kariery Szefa Kuchni oraz vademecum skutecznych negocjacji.

Strefa Biznes
W Strefie zaprezentuje siÄ™ okoÅ‚o 100 dostawców. Obok sesji networkingowych i wymiany wiedzy merytorycznej bÄ™dzie, wiÄ™c też miejsce i czas na bliższe poznanie i szczegóÅ‚owe rozmowy przy kawie z dostawcami usÅ‚ug reprezentujÄ…cymi: - dostawcy napojów - dostawcy jedzenia - dostawcy póÅ‚fabrykatów - dostawcy gotowych potraw - wydawnictwa - duże firmy poszukujÄ…ce szefów kuchni - drobne urzÄ…dzenia kuchenne tj. sous vide, kitchen aid, noże - Å›rodki czystoÅ›ci - ubrania robocze Szczególny nacisk kÅ‚adziemy na zaprezentowanie w tej strefie pomysÅ‚ów i rozwiÄ…zaÅ„ innowacyjnych, które bÄ™dÄ… mogÅ‚y sÅ‚użyć jako inspiracja w kolejnym sezonie.

Strefa Dostawców
Strefa Dostawców, to miejsce gdzie można spokojnie porozmawiać z dostawcami; zapoznać siÄ™ z rynkowymi nowoÅ›ciami i nawiÄ…zać nowe handlowe relacje. Do zaprezentowania swoich możliwoÅ›ci zapraszamy dostawców z wymienionych poniżej obszarów.

- Żywność i napoje dla rynku HoReCa
- Sprzęt kuchenny
- Zastawa i dekoracje bufetów
- Środki czystości

Strefa Dostawców znajduje siÄ™ pomiÄ™dzy SalÄ… PlenarnÄ…, gdzie odbywa siÄ™ część merytoryczna Kongresu i StrefÄ… NetworkingowÄ….

PROGRAM

Kongres Szefów Kuchni 2016, Warszawa 12.10.2016

Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska
ul. Marsa 56/62
04-242 Warszawa

Wszystkich Szefów Kuchni zainteresowanych Kongresem zachÄ™camy do rejestracji już teraz.


Facebook



ef.png

Evential Sp. z o.o.
ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 31/33
00-379 Warszawa
tel: +48 608 377 700
E-mail: biuro@evential.pl
www.evential.pl

 

catering_rgb1.png

Partnerem Kongresu