11 października 2017w Warszawie odbył się Kongres Szefów Kuchni. Coroczne największe spotkanie szefów kuchni. - Kuszenie od pierwszego wejrzenia, czyli jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji. Prowadzone przez Annę Dębską, redaktor naczelną www.GdzieZjesc.info® .W Kongresie udział wzięło 1.440 uczestników, którzy z zainteresowaniem wysłuchali wystąpień: - Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni. Prowadzone przez Agnieszkę Piskałę, dietetyka, nutridietetyka, diet coach’a. - Jak negocjować skuteczniej - chwyty, tricki i techniki... Prowadzone przez Marka Skałę, trenera warsztatowego, coach’a, mówcę inspiracyjnego, konsultanta biznesowego. - Magazyn i koszty, czyli nie daj się zwariować na zapleczu kuchni. „Zasada Pareto”. Kuchnia to nie apteka! Zajmij się tym co ma największe znaczenie, czyli znajdź swoje "Pareto". Prowadzone przez Piotra Rogowskiego, niezależnego menedżera i eksperta gastronomii. - Twój zespół od kuchni. Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć’’? Prowadzone przez Agnieszkę Czaplińską, trenera biznesu, coacha indywidualnego i grupowego. Gość specjalny, Marek Kamiński, podróżnik, polarnik i przedsiębiorca opowiedział: Jak niemożliwe staje się możliwe czyli wyprawy na krańce marzeń. Jak coś, co wydawało się niemożliwe stało się możliwe. W debatach ekspertów szefowie rozmawiali na tematy: Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe oraz Relacje pracownik – pracodawca. Co zrobić by w gastronomii działo się lepiej. W dyskusjach udział wzięli: Jarosław Uściński; Michał Molenda; Karol Lisiński; Witek Iwański; Monika Kaznowska; Jarosław Walczyk; Rafał Wronka; Jakub Steuermark; Zbigniew Jasienowicz; Szymon Szlendak. Debaty można nadal obejrzeć na stronie: https://www.facebook.com/kongresszefowkuchni/.
Kongres miał formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogły jedynie osoby wcześniej zarejestrowane i zaakceptowane przez Organizatora. Udział w wydarzeniu dla Szefów Kuchni był bezpłatny. Organizator planuje kolejną edycję Kongresu w roku 2018.
|
11 października 2017w Warszawie odbył się Kongres Szefów Kuchni.
(2017-10-16)