Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
Pozyskaj nowych klientów na targach gastronomicznych FOOD-to-GO!
(2011-10-27)
Szerokie spektrum możliwości w zakresie pozyskania nowych klientów z sektora gastronomicznego  oferują targi FOOD-to-GO, które odbędą się 7 i 8 lutego 2012 r. w Gdańsku oraz 18 i 19 kwietnia  2012 r. w Chorzowie. Targi te są wydarzeniem skierowanym do  gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu. Szeroki zakres branżowy pozwala stworzyć ofertę atrakcyjna dla każdego obecnego i przyszłego przedsiębiorcy. Wśród  firm oferujących swoje produkty na targach nie powinno zabraknąć  m.in. wyposażenia punktów małej gastronomii, lunch barów, pizzerii, maszyn pakujących i opakowań do dań na wynos, produktów i półproduktów spożywczych, systemów i rozwiązań cateringowych.

Udział w targach jest także świetną okazją do promocji rozwiązań franczyzowych w sektorze gastronomicznym. Dla przedstawicieli sieci franczyzowych pragnących pozyskać nowych klientów oraz nawiązać współpracę z przedsiębiorcami już działającymi w tym obszarze organizatorzy przygotowali SALON FRANCZYZY. Podczas targów  w jednym miejscu i czasie odbędzie się prezentacja ofert wielu sieci oferujących jedzenie na wynos. Podczas ubiegłych edycji targów wystawcami były takie sieci jak m.in. Biesiadowo, Chipstix, City Fries,  Subway, Telepizza.
   
Organizatorzy targów FOOD-to-GO zapewniają nie tylko zróżnicowaną ofertę produktową prezentowaną przez wystawców, ale i dbają o dodatkowe możliwości pozyskania wiedzy. Stałym punktem imprez organizowanych według formatu grupy easyFairs są seminaria branżowe learnShops. Prezentacje odbywają się w otwartej przestrzeni targowej i obejmują zarówno pokazy kulinarne, prezentacje z wykorzystaniem produktów, jak również np. szkolenia z pozyskiwania środków na rozwój firmy z funduszy unijnych.
   
W roku 2012 targi FOOD-to-GO odbędą się zarówno w północnej, jak i południowej Polsce.
Imprezy te rozróżniać będzie nie tylko lokalizacja, ale i motyw przewodni  targów. W Gdańsku główną osią imprezy będzie tematyka żywności regionalnej oraz ryb, natomiast w Chorzowie organizatorzy skupią się na promocji zdrowej żywności.  Wybór tego typu tematyki spowodowany był chęcią propagowania także mniejszych, lokalnych przedsiębiorstw oferujących żywność.

banner_FTG_Gdan_üsk_490x140.jpg


FTG_Chorzow_490x140_tortilla.jpg


II targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO odbędą się 7 i 8 lutego 2012 w Gdańsku, natomiast IV targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu FOOD-to-GO 18 i 19 kwietnia 2012 r. w Chorzowie.

Wszystkich z Państwa zainteresowanych prezentacją swoich produktów lub usług podczas targów zapraszamy do kontaktu z biurem organizatora.

Mirosław Gajewski
Specjalista ds. sprzedaży
easyFairs Poland


Tel: +48 12 651 95 32
Kom: +48 509-926-679
Fax: +48 12 651 95 22
mirek.gajewski@easyfairs.com
www.easyfairs.pl/ftg-gdansk2012
www.easyfairs.pl/ftg-chorzow2012

easyfairs.jpg