Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
Już 5-6 lutego odbędą się IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO
(2014-01-29)

Wyglądają pięknie a smakują jeszcze lepiej. Pobudzają zmysły bogactwem smaków i zaskakują  słodyczą.Niosą ze sobą przyjemne doznania, pozostawiając niezapomniane wrażenie na długo po zniknięciu z talerza. Ciasta, ciasteczka i desery to specjały, których z pewnością nie zabraknie podczas zbliżających się IV Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. W dniach 5-6 lutego zapraszamy do hali Amber Expo w Gdańsku, gdzie miłośnicy wszelkich słodkości znajdą wymarzone miejsce, strefę DESEROWE INSPIRACJE.

Wśród wystawców znajdą się między innymi przedstawiciele takich firm jak: COFFEMA, PPH INTEGROPOL, TI-MA Sp. z o.o., Vegagastro, AVANTES, ARTE CAFE, LODMAR, ICE POPS, KAMES Sp. z o.o., Gastro-Tech i wiele innych. Wystawcy zaprezentują profesjonalne wyposażenie i urządzenia dla gastronomii,  m.in. ekspresy do kawy, maszyny  do gofrów, automaty do lodów i bitej śmietany, wyciskarki do cytrusów oraz oryginalne produkty i półprodukty spożywcze w tym koncentraty lodowe,  barwniki spożywcze, produkty do lodów, musów, czy gorącej czekolady.Szczegółową listę wystawców można znaleźć na stronie organizatora targów www.easyfairs.com/ftg2014

Na wszystkich pasjonatów cukiernictwa czekają pokazy, na których można będzie podejrzeć jak stworzyć pyszne desery, czy przygotować aromatyczną kawę.Gościem specjalnym wydarzenia będzie Pani Małgorzata Weber - Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego, specjalista „stylu angielskiego” (PAN Centrum Słodkiej Dekoracji), która drugiego dnia targów (6 lutego, godz. 12:00-13:00) poprowadzi pokaz przygotowania dekoracji karmelowych.

Dla odwiedzających targi przewidziana jest długa lista atrakcji, w tym  m.in. degustacje, pokazy kulinarne, prezentacje oraz szkolenia. Zaprezentowane podczas targów nowatorskie i inspirujące rozwiązania, z pewnością nie jednej osobie pomogą znaleźć odpowiedź na pytanie  jak poprowadzić słodki biznes.

Zachęcamy do rejestracji na stronie www.easyfairs.com/pl/ftg2014 . Rejestracja pozwala na bezpłatny wstęp na targi i czynna jest do 3 lutego 2014.

CENA BILETU W DNIU TARGÓW:

·         Bilet wstępu po rejestracji na miejscu - 10zł/os.

Bilet wstępu bez rejestracji - 20 zł/os.


Godziny otwarcia targów:

Środa, 5 lutego 2014, 10.00 - 16:30
Czwartek, 6 lutego 2014,10.00 - 15:30

 
Więcej informacji o targach można znaleźć na stronie: www.easyfairs.com/pl/ftg2014

ef.png

Organizator:
easyFairs® Poland Sp. z o.o.
Tel. +48 12 651 95 20
poland@easyfairs.com


Kontakt:
Katarzyna Gościańska

Specjalista ds. Marketingu
Tel. +48 12 651 95 23
Tel. kom. +48 510 134 219

catering_rgb1.png

Patronem Medialnym Targów