Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
Najlepszy Produkt EuroGastro 2014 - konkurs dla wystawców
(2014-02-05)


Najlepszy Produkt EuroGastro 2014 - konkurs dla wystawców

Wszystkich Wystawców najbliższej edycji targów serdecznie zapraszamy do udziału w  BEZPŁATNYM konkursie na Najlepszy Produkt prezentowany podczas XVIII Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro.

nn

Formuła konkursu na Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2014

Zapraszamy do udziału w konkursie na Najlepszy Produkt Targów EuroGastro. Podobnie jak w roku ubiegłym laureaci otrzymają unikatowe logo „Najwyższa Jakość Targów EuroGastro 2014”. Logo będzie można zamieszczać w materiałach promocyjnych i reklamowych nagrodzonego produktu jako znak doskonałej jakości w branży HoReCa. Będzie ono umacniało pozycję laureatów na rynku, wspierało promocję zwycięskich produktów i zachęcało do ich nabycia, jako godnych polecenia i zaufania.

Niezależne Jury, w którym zasiądą wybitni eksperci z branży m.in. znani szefowie kuchni, restauratorzy i specjaliści HoReCa, będą oceniać zgłoszone produkty w dziewięciu kategoriach:

    Wyposażenie zaplecza kuchennego
    Sprzęt i akcesoria dla kawiarni i restauracji
    Żywność dla gastronomii
    Wyposażenie sal restauracyjnych i barów
    Chemia dla gastronomii
    Sprzęt i akcesoria dla cukierni, lodziarni i piekarni
    Oprogramowanie sal restauracyjnych i barów
    Sprzęt i akcesoria dla cateringu
    Napoje alkoholowe i bezalkoholowe


Informacja o zwycięskich firmach i produktach zostanie zamieszczona m.in. na stronie www.eurogastro.com.pl i będzie na niej eksponowana do kolejnej edycji targów.

Jak się zgłosić?

- Wypełnij czytelnie  FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY (doc) i prześlij do nas mailem lub pocztą (adresy podane w formularzu)

- Do konkursu można zgłosić maksymalnie 3 produkty. Ważne jest, aby każdy produkt przesłać na oddzielnym formularzu zgłoszeniowym

- Do formularza dołącz:
  - dodatkowe materiały na temat produktu (szersze opisy, foldery, rekomendacje, certyfikaty, itp.)
  - próbki do degustacji w przypadku, gdy zgłaszane są napoje i żywność
  - zdjęcia lub prospekty w przypadku mebli, wykładzin, urządzeń czy innych produktów, które nie mogą zostać z różnych powodów przesłane

Regulamin konkursu - pobierz (pdf)

UWAGA
Zgłoszenia będą przyjmowane do 24 lutego 2014 roku
Formularze nadesłane po tym terminie nie będą brane pod uwagę

  Więcej informacji:
Anna Wielgos
e-mail: awielgos@mttargi.pl