Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
GASTROEXPO 2011 - 16. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów, Gdańsk 16-18.02.2011
(2011-02-18)

GASTROEXPO 2011 - 16. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów, Gdańsk 16-18.02.2011

Międzynarodowe Targi Gdańskie
ul. Maurycego Beniowskiego 5
80-382 Gdańsk Oliwa

gastroexpobaner.png


Zintegrowany projekt branżowy:

GASTROEXPO 16.Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów
CIEPŁY BAŁTYK 6.Targi Wyposażenia Hoteli
BALTPIEK 14.Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa

Te ważne wydarzenia branżowe corocznie skupiają kilka tysięcy profesjonalnych zwiedzających. m.in. szefów kuchni, kucharzy, piekarzy, cukierników, właścicieli cukierni, piekarni i kawiarni, restauratorów, barmanów, baristów, technologów żywienia, dystrybutorów, hurtowników, a także właścicieli i menagerów hoteli, pensjonatów, uzdrowisk, sanatoriów, ośrodków wypoczynkowych, obiektów Spa&Wellness i centrów konferencyjnych.

Tegoroczne edycje Targów są niezwykle bogate w wydarzenia programowe. Miłośników dobrej kuchni zapraszamy na organizowane przez  Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Pomorski Forum Kulinarne, gdzie obejrzeć można będzie pokazy Szefów Kuchni, czy poznać Trendy Kulinarne w Gastronomii Światowej. Poznamy nowoczesne aranżacje kuchni kaszubskiej, dań wegetariańskich, ryb i owoców morza, sałat i sałatek, mięsa, zakąsek bankietowych, a także najnowocześniejsze techniki dekorowania dań.

Targi pod Honorowym Patronatem Ministra Gospodarki

GASTROEXPO to:
- bogata oferta maszyn i urządzeń dla obiektów gastronomicznych i sklepów, wyposażenia zaplecza kuchennego, środków i urządzeń utrzymania czystości
- prezentacja projektów i aranżacji wnętrz, mebli gastronomicznych, naczyń i sztućców oraz odzieży dla kucharzy i kelnerów
- kompleksowa oferta maszyn, urządzeń, technologii, wyrobów kulinarnych, używek, artykułów do cateringu
- nowoczesne rozwiązania dla gastronomii

Zakres tematyczny targów GASTROEXPO 2011:
- Urządzenia chłodnicze, zamrażające
- Urządzenia do gotowania i podgrzewania
- Urządzenia do smażenia i pieczenia
- Urządzenia do krojenia i porcjowania
- Urządzenia do przygotowywania surowców mięsnych, owoców i warzyw
- Urządzenia do przygotowywania i rozlewania napojów
- Urządzenia do przygotowywania kawy i herbaty
- Zmywarki i suszarki naczyń kuchennych
- Pojemniki do przechowywania i transportu posiłków i napojów
- Porcelana gastronomiczna, sztućce, artykuły dekoracyjne
- Naczynia i sztućce jednorazowe
- Obrusy i inna bielizna stołowa
- Uniformy kucharskie, kelnerskie, odzież robocza
- Meble gastronomiczne i sklepowe
- Urządzenia myjące i środki czystości

- Wyroby alkoholowe, piwo i inne używki
- Wody mineralne i napoje bezalkoholowe
- Wyroby kulinarne i garmażeryjne
- Regionalne i lokalne smakołyki
- Przetwory mięsne i drobiarskie
- Mrożonki
- Przetwory ziemniaczane
- Żywność dietetyczna, żywność dla dzieci
- Dodatki do żywności, przyprawy i produkty zielarskie
- Artykuły do cateringu
- Kasy fiskalne, wagi elektroniczne
- Oprogramowanie komputerowe dla gastronomii i sklepów
- Projekty, materiały budowlane i wykończeniowe dla nowych oraz modernizowanych obiektów
- Transport specjalistyczny
- Wydawnictwa fachowe
 
Targi otwarte dla Zwiedzających:
16-17 lutego (środa-czwartek) w godz. 10:00-17:00
18 lutego (piątek) w godz. 10:00-16:00

Więcej informacji:

mtg.png

Beata Wójcikiewicz
Manager Projektu GASTROEXPO, CIEPŁY BAŁTYK
tel. +48 58 554 91 33
www.gastroexpo.pl
www.cieplybaltyk.pl


catering_rgb1.png

                                             Patronem medialnym targów