GASTROEXPO 2011 - 16. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów, Gdańsk 16-18.02.2011
Międzynarodowe Targi Gdańskie ul. Maurycego Beniowskiego 5 80-382 Gdańsk Oliwa

Zintegrowany projekt branżowy: GASTROEXPO 16.Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii i Sklepów CIEPŁY BAŁTYK 6.Targi Wyposażenia Hoteli BALTPIEK 14.Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa
Te ważne wydarzenia branżowe corocznie skupiają kilka tysięcy profesjonalnych zwiedzających. m.in. szefów kuchni, kucharzy, piekarzy, cukierników, właścicieli cukierni, piekarni i kawiarni, restauratorów, barmanów, baristów, technologów żywienia, dystrybutorów, hurtowników, a także właścicieli i menagerów hoteli, pensjonatów, uzdrowisk, sanatoriów, ośrodków wypoczynkowych, obiektów Spa&Wellness i centrów konferencyjnych.
Tegoroczne edycje Targów są niezwykle bogate w wydarzenia programowe. Miłośników dobrej kuchni zapraszamy na organizowane przez Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Pomorski Forum Kulinarne, gdzie obejrzeć można będzie pokazy Szefów Kuchni, czy poznać Trendy Kulinarne w Gastronomii Światowej. Poznamy nowoczesne aranżacje kuchni kaszubskiej, dań wegetariańskich, ryb i owoców morza, sałat i sałatek, mięsa, zakąsek bankietowych, a także najnowocześniejsze techniki dekorowania dań.
Targi pod Honorowym Patronatem Ministra Gospodarki
GASTROEXPO to: - bogata oferta maszyn i urządzeń dla obiektów gastronomicznych i sklepów, wyposażenia zaplecza kuchennego, środków i urządzeń utrzymania czystości - prezentacja projektów i aranżacji wnętrz, mebli gastronomicznych, naczyń i sztućców oraz odzieży dla kucharzy i kelnerów - kompleksowa oferta maszyn, urządzeń, technologii, wyrobów kulinarnych, używek, artykułów do cateringu - nowoczesne rozwiązania dla gastronomii
Zakres tematyczny targów GASTROEXPO 2011: - Urządzenia chłodnicze, zamrażające - Urządzenia do gotowania i podgrzewania - Urządzenia do smażenia i pieczenia - Urządzenia do krojenia i porcjowania - Urządzenia do przygotowywania surowców mięsnych, owoców i warzyw - Urządzenia do przygotowywania i rozlewania napojów - Urządzenia do przygotowywania kawy i herbaty - Zmywarki i suszarki naczyń kuchennych - Pojemniki do przechowywania i transportu posiłków i napojów - Porcelana gastronomiczna, sztućce, artykuły dekoracyjne - Naczynia i sztućce jednorazowe - Obrusy i inna bielizna stołowa - Uniformy kucharskie, kelnerskie, odzież robocza - Meble gastronomiczne i sklepowe - Urządzenia myjące i środki czystości - Wyroby alkoholowe, piwo i inne używki - Wody mineralne i napoje bezalkoholowe - Wyroby kulinarne i garmażeryjne - Regionalne i lokalne smakołyki - Przetwory mięsne i drobiarskie - Mrożonki - Przetwory ziemniaczane - Żywność dietetyczna, żywność dla dzieci - Dodatki do żywności, przyprawy i produkty zielarskie - Artykuły do cateringu - Kasy fiskalne, wagi elektroniczne - Oprogramowanie komputerowe dla gastronomii i sklepów - Projekty, materiały budowlane i wykończeniowe dla nowych oraz modernizowanych obiektów - Transport specjalistyczny - Wydawnictwa fachowe Targi otwarte dla Zwiedzających: 16-17 lutego (środa-czwartek) w godz. 10:00-17:00 18 lutego (piątek) w godz. 10:00-16:00
Więcej informacji:

Beata Wójcikiewicz Manager Projektu GASTROEXPO, CIEPŁY BAŁTYK tel. +48 58 554 91 33 www.gastroexpo.pl www.cieplybaltyk.pl

Patronem medialnym targów
|