FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Gdańsk 07-08.02.2012
(2012-02-08)
FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Gdańsk 07-08.02.2012 Hala AWFiS, ul. K. Górskiego 1 80-336 Gdańsk ![]() Mamy przyjemność zaprosić Państwa do Gdańska, gdzie w lutym 2012r. odbędzie się II edycja targów FOOD-to-GO. Jest to impreza skierowana do przedstawicieli branży gastronomicznej i cateringu. Uczestnictwo w targach to doskonała szansa do zaprezentowania swojej oferty szerokiemu gronu potencjalnych klientów, jeszcze przed rozpoczęciem "gorącego" sezonu. Do zgłaszania udziału w targach zapraszamy więc producentów i dystrybutorów: - Wyposażenia barów szybkiej obsługi, snack-barów, lunch barów, grill barów, pizzerii. - Wyposażenia punktów małej gastronomii, kafeterii, barów koktajlowych, punktów gastronomii na stacjach benzynowych, gastronomii sezonowej. - Systemów dystrybucji przekąsek i napojów, maszyn vendingowych, dystrybutorów napojów. - Maszyn pakujących i opakowań do dań na wynos, opakowań na kanapki i napoje, opakowań jednorazowych, sztućców, serwetek, etykiet. - Produktów i półproduktów spożywczych: pieczywa, wędlin, mięsa, nabiału, produktów garmażeryjnych i mrożonek. - Dodatków do dań: keczupów, musztard, majonezów, sosów, dresingów, przypraw. - Dań gotowych i napojów. - Rozwiązań informatycznych, organizacyjnych, doradztwa. - Systemów i rozwiązań cateringowych. - Środków higieny, systemów utrzymania czystości. - Mobilnej gastronomii. - SALON FRANCZYZY – sieci franczyzowe barów, pizzerii, kawiarni i restauracji Fast casual i „Take away”. Targi FOOD-to-GO Gdańsk to wydarzenie, które poprzez swoją tematykę stara się jeszcze lepiej oddać specyfikę zarówno branży, jak i regionu którego dotyczy. Dlatego też drugiej edycji targów FOOD-to-GO będzie towarzyszył motyw przewodni, którym jest ŻYWNOŚĆ REGIONALNA I RYBY. Mamy nadzieję, że targi staną się miejscem promocji zarówno potraw kojarzonych z tym regionem Polski, jak również i firm, które wywodzą się z Pomorza. W ramach targów odbędą się również bezpłatne seminaria learnShops, podczas których zostaną zaprezentowane: - pokazy kulinarne, - pokazy przyrządzania sushi i dań rybnych, - szkolenia dla przyszłych przedsiębiorców, - prezentacje najnowszego sprzętu i produktów, - show barmańskie. Do odwiedzenia targów zapraszamy: - Właścicieli, ajentów i dyrektorów zarządzających punktów gastronomicznych, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi, restauracji typu „Take away”, lunch barów, barów kanapkowych, barów sałatkowych, kafeterii, kebab barów, sushi barów, barów mlecznych, firm cateringowych. - Kierowników gastronomii w pensjonatach. - Osoby planujące sezonową działalność gastronomiczną w miejscowościach nadmorskich. - Osoby planujące rozpoczęcie działalności w gastronomii samodzielnie lub w ramach sieci franczyzowej. - Przedstawicieli sieci stacji benzynowych zajmujących się gastronomią. - Zarządców kompleksów biurowych, uczelni, szkół, szpitali, hoteli, hosteli, dworców i lotnisk. - Przedstawicieli dystrybutorów i hurtowni gastronomicznych. 7 i 8 lutego 2012r. Hala AWFiS w Gdańsku przy ul. K. Górskiego 1 – targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu - FOOD-to-GO Gdańsk Godziny otwarcia: Wtorek, 7 luty 2012: 9:30 - 16:30 Środa, 8 luty 2012: 9:30 - 15:00 WSTĘP BEZPŁATNY Zapraszamy na stronę internetową targów FOOD-to-GO w Gdańsku: www.easyfairs.pl/ftg-gdansk2012 Zachęcamy również do kontaktu z naszym biurem: Mirosław Gajewski Tel: +48 (12) 651 95 32, +48 (12) 509 926 678 Faks: +48 (12) 651 95 22 E-mail: mirek.gajewski@easyfairs.com Michał Wojtasik Tel: +48 (12) 651 95 26, +48 (12) 507 044 186 Faks: +48 (12) 651 95 22 E-mail: michal.wojtasik@easyfairs.com ![]() |