Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Gdańsk 07-08.02.2012
(2012-02-08)
FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Gdańsk 07-08.02.2012

Hala AWFiS,
ul. K. Górskiego 1
80-336 Gdańsk

banner_FTG_Gdan_üsk_490x140.jpg

Mamy przyjemność  zaprosić Państwa do Gdańska, gdzie w lutym 2012r. odbędzie się II edycja targów FOOD-to-GO. Jest to impreza skierowana do przedstawicieli branży gastronomicznej i cateringu. Uczestnictwo w targach to doskonała szansa do zaprezentowania swojej oferty szerokiemu gronu potencjalnych klientów, jeszcze przed rozpoczęciem "gorącego" sezonu.

Do zgłaszania udziału w targach zapraszamy więc producentów i dystrybutorów:
- Wyposażenia barów szybkiej obsługi, snack-barów, lunch barów, grill barów, pizzerii.
- Wyposażenia punktów małej gastronomii, kafeterii, barów koktajlowych, punktów gastronomii na stacjach benzynowych, gastronomii sezonowej.
- Systemów dystrybucji przekąsek i napojów, maszyn vendingowych, dystrybutorów napojów.
- Maszyn pakujących i opakowań do dań na wynos, opakowań na kanapki i napoje, opakowań jednorazowych, sztućców, serwetek, etykiet.
- Produktów i półproduktów spożywczych: pieczywa, wędlin, mięsa, nabiału, produktów garmażeryjnych i mrożonek.
- Dodatków do dań: keczupów, musztard, majonezów, sosów, dresingów, przypraw.
- Dań gotowych i napojów.
- Rozwiązań informatycznych, organizacyjnych, doradztwa.
- Systemów i rozwiązań cateringowych.
- Środków higieny, systemów utrzymania czystości.
- Mobilnej gastronomii.
- SALON FRANCZYZY – sieci franczyzowe barów, pizzerii, kawiarni i restauracji Fast casual i „Take away”.

Targi FOOD-to-GO Gdańsk to wydarzenie, które poprzez swoją tematykę stara się jeszcze lepiej oddać specyfikę zarówno branży, jak i regionu którego dotyczy. Dlatego też drugiej edycji targów FOOD-to-GO będzie towarzyszył motyw przewodni, którym jest ŻYWNOŚĆ REGIONALNA I RYBY. Mamy nadzieję, że targi staną się miejscem promocji zarówno potraw kojarzonych z tym regionem Polski, jak również i firm, które wywodzą się z Pomorza.

W ramach targów odbędą się również bezpłatne seminaria learnShops, podczas których zostaną zaprezentowane:
- pokazy kulinarne,
- pokazy przyrządzania sushi i dań rybnych,
- szkolenia dla przyszłych przedsiębiorców,
- prezentacje najnowszego sprzętu i produktów,
- show barmańskie. 

Do odwiedzenia targów zapraszamy:
- Właścicieli, ajentów i dyrektorów zarządzających punktów gastronomicznych, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi, restauracji typu „Take away”, lunch barów, barów kanapkowych, barów sałatkowych, kafeterii, kebab barów, sushi barów, barów mlecznych, firm cateringowych.
- Kierowników gastronomii w pensjonatach.
- Osoby planujące sezonową działalność gastronomiczną w miejscowościach nadmorskich.
- Osoby planujące rozpoczęcie działalności w gastronomii samodzielnie lub w ramach sieci franczyzowej.
- Przedstawicieli sieci stacji benzynowych zajmujących się gastronomią.
- Zarządców kompleksów biurowych, uczelni, szkół, szpitali, hoteli, hosteli, dworców i lotnisk.
- Przedstawicieli dystrybutorów i hurtowni gastronomicznych.

7 i 8 lutego 2012r. Hala AWFiS w Gdańsku przy ul. K. Górskiego 1 –  targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu - FOOD-to-GO Gdańsk

Godziny otwarcia:
Wtorek, 7 luty 2012: 9:30 - 16:30
Środa, 8 luty 2012: 9:30 - 15:00

WSTĘP BEZPŁATNY

Zapraszamy na stronę internetową targów FOOD-to-GO w Gdańsku: www.easyfairs.pl/ftg-gdansk2012


Zachęcamy również do kontaktu z naszym biurem:


Mirosław Gajewski
Tel: +48 (12) 651 95 32, +48 (12) 509 926 678
Faks: +48 (12) 651 95 22
E-mail: mirek.gajewski@easyfairs.com

Michał Wojtasik
Tel: +48 (12) 651 95 26, +48 (12) 507 044 186
Faks: +48 (12) 651 95 22
E-mail: michal.wojtasik@easyfairs.com

easyfairs.jpg