Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Chorzów 18-19.04.2012
(2012-04-19)
FOOD-to-GO – Targi dla gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu, Chorzów 18-19.04.2012


Hala Kapelusz

Aleja Różana 2
41-501 Chorzów

FTG_Chorzow_490x140_tortilla.jpg

Szerokie spektrum możliwości w zakresie pozyskania nowych klientów z sektora gastronomicznego  oferują targi FOOD-to-GO, które odbędą się 7 i 8 lutego 2012 r. w Gdańsku oraz 18 i 19 kwietnia  2012 r. w Chorzowie.

Targi te są wydarzeniem skierowanym do  gastronomii, lodziarni, pizzerii, barów szybkiej obsługi i cateringu. Szeroki zakres branżowy pozwala stworzyć ofertę atrakcyjna dla każdego obecnego i przyszłego przedsiębiorcy. Wśród  firm oferujących swoje produkty na targach nie powinno zabraknąć  m.in. wyposażenia punktów małej gastronomii, lunch barów, pizzerii, maszyn pakujących i opakowań do dań na wynos, produktów i półproduktów spożywczych, systemów i rozwiązań cateringowych.

W Gdańsku główną osią imprezy będzie tematyka żywności regionalnej oraz ryb, natomiast w Chorzowie organizatorzy skupią się na promocji zdrowej żywności.  Wybór tego typu tematyki spowodowany był chęcią propagowania także mniejszych, lokalnych przedsiębiorstw oferujących żywność.

PROFIL WYSTAWCÓW:
- Wyposażenie barów szybkiej obsługi, snack-barów, lunch barów, grill barów, pizzerii.
- Wyposażenie punktów małej gastronomii, kafeterii, barów koktajlowych, gastronomii na stacjach benzynowych.

- Systemy dystrybucji przekąsek i napojów, maszyny vendingowe, dystrybutory napojów.
- Maszyny pakujące i opakowania dla dań na wynos, opakowania na kanapki i napoje, opakowania jednorazowe, sztućce, serwetki, etykiety.
- Produkty i półprodukty spożywcze:  pieczywo, wędliny, mięsa, nabiał, produkty garmażeryjne i mrożonki.
- Dodatki do dań: keczupy, musztardy, majonezy, sosy, dresingi, przyprawy.
- Dania gotowe i napoje.
- Rozwiązania informatyczne, organizacyjne, doradztwo.
- Systemy i rozwiązania cateringowe.
- Środki higieny, systemy utrzymania czystości.
- Mobilna gastronomia.
- Sieci franczyzowe barów, pizzerii, kawiarni i restauracji Fast casual i „take away”.

PROFIL ODWIEDZAJĄCYCH

- Właściciele i ajenci punktów małej gastronomii, pizzerii, fast-food, restauracji typu „Take away”, lunch barów, barów kanapkowych, barów sałatkowych, kafeterii, kebab barów, sushi barów, barów mlecznych.
-  Dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów sieci barów fast-food, restauracji fast casual, pizzerii, kafeterii, barów sałatkowych.
- Dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów firm cateringowych, firm organizujących gastronomię na imprezach masowych,  sieci dostarczających „jedzenie na telefon”.
- Przedstawiciele sieci stacji benzynowych zajmujący się gastronomią; właściciele i ajenci stacji benzynowych.
- Przedstawiciele dystrybutorów i hurtowni gastronomicznych.
- Operatorzy vendingowi; zarządcy kompleksów  biurowych, uczelni, szpitali, hoteli, hosteli, dworców i lotnisk.
- Osoby planujące rozpoczęcie działalności w gastronomii samodzielnie lub w ramach sieci franczyzowej.

Godziny otwarcia:
Środa, 18 kwietnia 2012 r.: 09:30-16:30
Czwartek, 19 kwietnia  2012 r.: 09:30-15:00

Zapraszamy na stronę internetową targów FOOD-to-GO w Chorzowie: www.easyfairs.pl/ftg-chorzow2012

Zachęcamy również do kontaktu z naszym biurem:


Mirosław Gajewski
Tel: +48 (12) 651 95 32, +48 (12) 509 926 678
Faks: +48 (12) 651 95 22
E-mail: mirek.gajewski@easyfairs.com

Michał Wojtasik
Tel: +48 (12) 651 95 26, +48 (12) 507 044 186
Faks: +48 (12) 651 95 22
E-mail: michal.wojtasik@easyfairs.com

easyfairs.jpg