Wyszukaj w katalogu

Polecane firmy
3 Kolory cafe grill&restaurant

3 Kolory cafe grill&restaurant

Poleć nas innym
Kongres Szefów Kuchni 2017, Warszawa 11.10.2017
(2017-10-11)

Kongres Szefów Kuchni 2017, Warszawa 11.10.2017

Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska

ul. Marsa 56/62
04-242 Warszawa

ksk17.png

Największe merytoryczno - networkingowe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce
Zarządzanie pracą profesjonalnej kuchni to skomplikowane przedsięwzięcie. Wymagające nie tylko wirtuozerii w zakresie przygotowywania dań, znajomości diet, technik i panującej w gastronomii mody, ale także umiejętności w zakresie zarządzania zespołem, zakupami, magazynem, dostawami i finansami. W trakcie Kongresu eksperci HR, zakupów, negocjacji, finansów i logistyki podzielą się z Szefami Kuchni swoją wiedzą pokazując jak znane im metody i narzędzia można wykorzystać w pracy kuchni hotelowej, restauracyjnej lub cateringowej. Nie zabraknie także pokazów praktycznych oraz prezentacji nowości.

Tematy przewodnie edycji 2017

ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM

Co wpływa na atmosferę w miejscu pracy? Jacy jesteśmy i czym charakteryzują się poszczególne typy zachowań? Jakie są mocne strony i obszary do pracy dla szefa w zależności od typu jego osobowości? Co nam dodaje skrzydeł, a co nam je podcina? Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć.’’?

MODNE DIETY
Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni. Dieta bezglutenowa, bezlakotozowa i bardzo modny w krajach zachodnich flexvegetarianizm.

SKUTECZNE NEGOCJACJE
Negocjacje jednorazowe to walka kto kogo pokona. Jednak w stałym biznesie restauracyjnym ważne, by dostawy były powtarzalne, o stałej jakości, z dotrzymaniem terminu. Wywieranie presji, stosowanie chwytów czy tricków musi mieć granice. Pokażemy co i jak można stosować, a co już przekracza granice negocjacji i grozi kłopotami.
reklama

MAGAZYN I KOSZTY
Kuchnia to nie apteka! Zajmij się tym co ma największe znaczenie, czyli znajdź swoje "Pareto". Jak w prosty sposób liczyć Food Cost, tak aby był poprawny i jednocześnie nie przeszkadzał na kuchni.

STREFA DOSTAWCÓW

Nie ma dobrej kuchni bez dobrych produktów. Brakuje Ci czasu na dotarcie do najlepszych dostawców? Chciałbyś kupować lokalnie, ale nie wiesz gdzie i od kogo? W przerwach pomiędzy wystąpieniami ekspertów zapraszamy do Strefy Dostawców, gdzie pokażą się wyselekcjonowane firmy.
 
DEBATA EKSPERTÓW
Trendy społeczne a gastronomia. Co 10% młoda osoba w Polsce deklaruje, że jest na diecie wegetariańskiej. Wzrasta znaczenie gastronomii z dostawą do domu lub miejsca pracy. Eksperci porozmawiają o tym w jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe.
reklama

- Żywność i napoje dla rynku HoReCa
- Sprzęt kuchenny
- Zastawa i dekoracje bufetów
- Środki czystości

Strefa Dostawców znajduje się pomiędzy Salą Plenarną, gdzie odbywa się część merytoryczna Kongresu i Strefą Networkingową.

Facebook

ef.png

Evential Sp. z o.o.
Marszałkowska 1
00-640 Warszawa
www.evential.pl

 

catering_rgb1.png


Partnerem Kongresu