Kongres Szefów Kuchni 2017, Warszawa 11.10.2017
Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska ul. Marsa 56/62 04-242 Warszawa
 Największe merytoryczno - networkingowe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce Zarządzanie pracą profesjonalnej kuchni to skomplikowane przedsięwzięcie. Wymagające nie tylko wirtuozerii w zakresie przygotowywania dań, znajomości diet, technik i panującej w gastronomii mody, ale także umiejętności w zakresie zarządzania zespołem, zakupami, magazynem, dostawami i finansami. W trakcie Kongresu eksperci HR, zakupów, negocjacji, finansów i logistyki podzielą się z Szefami Kuchni swoją wiedzą pokazując jak znane im metody i narzędzia można wykorzystać w pracy kuchni hotelowej, restauracyjnej lub cateringowej. Nie zabraknie także pokazów praktycznych oraz prezentacji nowości.
Tematy przewodnie edycji 2017
ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM Co wpływa na atmosferę w miejscu pracy? Jacy jesteśmy i czym charakteryzują się poszczególne typy zachowań? Jakie są mocne strony i obszary do pracy dla szefa w zależności od typu jego osobowości? Co nam dodaje skrzydeł, a co nam je podcina? Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć.’’?
MODNE DIETY Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni. Dieta bezglutenowa, bezlakotozowa i bardzo modny w krajach zachodnich flexvegetarianizm.
SKUTECZNE NEGOCJACJE Negocjacje jednorazowe to walka kto kogo pokona. Jednak w stałym biznesie restauracyjnym ważne, by dostawy były powtarzalne, o stałej jakości, z dotrzymaniem terminu. Wywieranie presji, stosowanie chwytów czy tricków musi mieć granice. Pokażemy co i jak można stosować, a co już przekracza granice negocjacji i grozi kłopotami. reklama
MAGAZYN I KOSZTY Kuchnia to nie apteka! Zajmij się tym co ma największe znaczenie, czyli znajdź swoje "Pareto". Jak w prosty sposób liczyć Food Cost, tak aby był poprawny i jednocześnie nie przeszkadzał na kuchni.
STREFA DOSTAWCÓW Nie ma dobrej kuchni bez dobrych produktów. Brakuje Ci czasu na dotarcie do najlepszych dostawców? Chciałbyś kupować lokalnie, ale nie wiesz gdzie i od kogo? W przerwach pomiędzy wystąpieniami ekspertów zapraszamy do Strefy Dostawców, gdzie pokażą się wyselekcjonowane firmy. DEBATA EKSPERTÓW Trendy społeczne a gastronomia. Co 10% młoda osoba w Polsce deklaruje, że jest na diecie wegetariańskiej. Wzrasta znaczenie gastronomii z dostawą do domu lub miejsca pracy. Eksperci porozmawiają o tym w jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe. reklama
- Żywność i napoje dla rynku HoReCa - Sprzęt kuchenny - Zastawa i dekoracje bufetów - Środki czystości
Strefa Dostawców znajduje się pomiędzy Salą Plenarną, gdzie odbywa się część merytoryczna Kongresu i Strefą Networkingową.
Facebook

Evential Sp. z o.o. Marszałkowska 1 00-640 Warszawa www.evential.pl 
Partnerem Kongresu
|